WAT WE DOEN

Wat we doen

 

 meisje met een nek brace te praten met een verpleegkundige

VOOR PARTICULIEREN

Best Doctors vormt de schakel tussen u en meer dan 50.000 toonaangevende medische specialisten. Wij verzekeren u van de juiste informatie om weloverwogen beslissingen te nemen over uw gezondheid.

We kunnen overal bij helpen; of het nu gaat om vragen over medicatiegebruik of ernstige gezondheidsproblemen. Onze diensten zijn 100% vertrouwelijk en er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Het maakt niet uit waar u woont of werkt, Best Doctors geeft u toegang tot de beste artsen ter wereld.

 

Meer over ons

 

VOOR ORGANISATIES

Best Doctors helpt uw cliënten of werknemers om vol vertrouwen medische beslissingen te kunnen nemen.

Onze diensten zijn kostenverlagend in het geval van foutieve diagnoses en onjuiste behandelingen, onnodige operaties en doktersbezoeken. Bovendien kunnen zij de terugkeer naar de werkvloer bespoedigen.

Meer over ons

 Zakelijke bijeenkomst in het kantoor

 

Team chirurg aan het werk op die in het ziekenhuis

VOOR ARTSEN

Onze missie is om patiënten en hun behandelend artsen samen te brengen met de experts uit ons netwerk om zo de beste medische resultaten voor de patiënt te bereiken.

Al meer dan 28 jaar vraagt Best Doctors artsen over de hele wereld mee te werken aan een enquête, om inzichtelijk te krijgen welke specialisten de allerbesten in hun vakgebied zijn. Het is het grootste doorlopende intercollegiale onderzoek in de medische sector.

De geselecteerde topspecialisten worden opgenomen in onze database met meer dan 50.000 medische deskundigen in meer dan 450 specialismen, wereldwijd.

 

Meer over ons