HOE HET WERKT

HOE BEST DOCTORS WERKT

We brengen de beste artsen ter wereld samen om u bij medische onzekerheid aan de juiste diagnose, behandeling en zorg te helpen. Best Doctors helpt u om vol vertrouwen, weloverwogen medische beslissingen te nemen.

 

Specialisten op zoek naar een MRI

Expert Medical Opinion

Een deskundige second opinion door een toonaangevend medisch specialist

Laat een internationaal gerenommeerd arts uw casus opnieuw beoordelen. Best Doctors Expert Medical Opinion biedt een vertrouwelijke en deskundige aanvulling op de zorg die uw behandelend arts u al biedt.

Best Doctors zoekt de meest geschikte arts voor uw persoonlijke casus die uw diagnose en behandelplan nog eens onder de loep neemt. U hoeft zelf de deur niet uit; Best Doctors verzamelt – met uw toestemming – al uw benodigde medische informatie.

U ontvangt een gedetailleerd rapport met bevestiging van uw diagnose en aanbevelingen voor verdere behandeling. Van rugpijn tot levensbedreigende ziekten; Best Doctors staat voor u klaar. Ons doel is uw onzekerheid weg te nemen en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te maken.

 

 

Ask The Expert

Alles weten over uw aandoening

Wilt u meer informatie over de mogelijke verloop van uw aandoening, of bent u benieuwd naar behandelopties? Dan is Ask the Expert iets voor u. Ontvang antwoord op al uw persoonlijke medische vragen van een arts die gespecialiseerd is in uw aandoening.

U voert een vertrouwelijk telefoongesprek met een verpleegkundige van Best Doctors, waarin u uw medische geschiedenis en al uw vragen bespreekt; en als die u nog niet helemaal duidelijk zijn, dan helpen we u daarbij. Vervolgens legt Best Doctors dit voor aan een vooraanstaand medisch specialist.

Binnen 5-7 werkdagen ontvangt u een helder rapport op maat, waarin de expert uw vragen beantwoordt en zijn aanbevelingen met u deelt.

Woman looks at her laptop with a pained worried expression.

 

Mental Health Navigator

Laagdrempelig, discreet en effectief

Best Doctors biedt professionele, vroegtijdige diagnostiek, een helder behandelplan en begeleiding op maat bij psychische problemen, zoals bijvoorbeeld een burn-out en depressie.

Met de Mental Health Navigator heeft u toegang tot Nederlands beste psychologen en psychiaters. Daarnaast krijgt u hulp bij het navigeren binnen de complexe wereld van de GGZ en het vinden van een passende zorgverlener, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Laagdrempelig, discreet en effectief.

 

 

FindBestCare®

Vind de beste behandeling buiten Nederland

Wanneer u, na onze Expert Medical Opinion service, besluit dat voor uw aandoening een behandeling buiten Nederland nodig is, kunt u gebruik maken van onze dienst FindBestCare.

Best Doctors gaat op zoek naar de meest geschikte behandelcentra om de behandeling te krijgen die u is geadviseerd in het Expert Medical Opinion-rapport. En we verzamelen alle informatie die u nodig hebt om de volgende stap te nemen.

Best Doctors begeleidt u tijdens het hele proces en organiseert zelfs uw reis en accommodatie*.

*De reis, accommodatie, medische uitgaven en andere bijkomende kosten zijn de verantwoordelijkheid van de patiënt en zijn niet inbegrepen in de dienst FindBestCare.

Het team van chirurgen het werken met een patiënt in chirurgische operatiekamer