WAAROM BEST DOCTORS?

WAAROM BEST DOCTORS?

Best Doctors werd opgericht met als doel patiënten van informatie te voorzien afkomstig van de beste specialisten ongeacht hun locatie, wanneer ze dit het meest nodig hebben. Nu, meer dan 28 jaar later, is Best Doctors uitgegroeid tot een internationale organisatie die dankzij haar globale database van specialisten aan de meest complexe medische casussen ter wereld kan werken.

Best Doctors kan voor u als werkgever, belangengroepering, bank of verzekeraar veel betekenen:

 

Kosten besparen

Bespaar onnodige kosten, door uw leden van de juiste diagnose en het beste behandelplan te voorzien. Denk hierbij aan kosten die verbonden zijn aan verkeerde diagnose, onjuiste behandeling, onnodige operaties of medicijnen, doktersbezoeken en ziekenhuisverblijven.

 


 Verbeteren van de tevredenheid

  • Een onjuiste diagnose of behandeling is erg ontmoedigend en heeft soms grote emotionele impact. Best Doctors helpt om bezorgdheid, angst en onzekerheid van uw leden te verminderen en presentie op de werkvloer te verbeteren.
  • Versterk de tevredenheid van uw leden en bevorder klantbehoud door hen van de juiste informatie en behandelopties te voorzien.

 

Toegevoegde waarde

Onderscheid uw product van de concurrent en verbeter uw verkoop en klantbehoud door de persoonlijke en unieke diensten van Best Doctors toe te voegen aan uw productaanbod.

 

Verhoogde aanwezigheid

  • De diensten van Best Doctors helpen u verzuimcijfers te verlagen en hersteltijden te verkorten.
  • Bovendien ontvangen uw leden deskundige beoordelingen en informatie zonder dat zij daarvoor werk hoeven te missen of hoeven te reizen.

 

 

Best Doctors voor uw bedrijf?

Klik hier voor meer informatie over toegang tot Best Doctors

Contact