VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

Door wie wordt Best Doctors aangeboden?

Best Doctors wordt aangeboden door bedrijven als onderdeel van hun secundaire arbeidsvoorwaarden, als onderdeel van bancaire producten, vanuit lidmaatschappen van belangenorganisaties en door verzekeringsmaatschappijen als onderdeel van een polis.

Waarom bieden werkgevers en verzekeringsmaatschappijen Best Doctors aan?

Best Doctors helpt mensen die onzeker zijn over een medische diagnose of behandelplan om vol vertrouwen medische beslissingen te nemen. Het is een aanvulling op het werk van de eigen arts(en) van de patiënt (geen vervanging) en zorgt ervoor dat ze de juiste zorg krijgen.

Met Best Doctors kunnen patiënten er zeker van zijn dat hun diagnoses en behandelplannen juist zijn en erop vertrouwen dat zij de juiste beslissingen nemen over hun gezondheid.

Met Best Doctors kunnen patiënten er zeker van zijn dat hun diagnoses en behandelplannen juist zijn – en erop vertrouwen dat zij de juiste beslissingen nemen over hun gezondheid.

Is Best Doctors beschikbaar als een vaste en flexibele arbeidsvoorwaarde?

Ja, maar we werken met een minimum van 250 personen.

Kan de familie van een werknemer gebruik maken van Best Doctors?

Ja. Afhankelijk van de behoeften van de werkgever kan de dienst van Best Doctors worden uitgebreid naar thuiswonende kinderen, echtgenoot/partner, broers en zussen en zelfs ouders.

 

 

Best Doctors voor uw bedrijf?

Klik hier voor meer informatie over toegang tot Best Doctors

Contact