BEDRIJFSOPLOSSINGEN

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Organisaties richten zich steeds meer op de gezondheid van hun werknemers of cliënten, waarbij zij onnodige behandelkosten helpen voorkomen en tegelijkertijd de terugkeer naar de werkvloer bespoedigen.

 

 

Werkgevers

Een voordeel dat levens verbetert

Wanneer u Best Doctors als secundaire arbeidsvoorwaarde aanbiedt, kunnen uw werknemers een beroep doen op de deskundigheid van meer dan 50.000 deskundigen van Best Doctors in meer dan 450 specialismen en subspecialismen. Best Doctors garandeert uw werknemers een juiste diagnose en stelt hen in staat weloverwogen beslissingen te nemen, die van invloed zijn op hun productiviteit, verzuim en tevredenheid.

 

 

Verzekeraars

Onderscheid uw producten van die van concurrenten

Best Doctors biedt een uniek gezondheidsvoordeel waarbij uw klanten toegang krijgen tot de beste artsen ter wereld, zonder de deur uit te hoeven. Onze diensten helpen kosten te verminderen in verband met onjuiste diagnose, foutieve behandeling, onnodige operatie en zinloze doktersbezoeken.

 

 

Banken

Genereer meer omzet en behoud uw klanten

De innovatieve diensten van Best Doctors voegen een concurrentievoordeel toe aan uw productaanbod.

Wij geven uw klanten toegang tot medische informatie en advies van wereldwijd toonaangevende specialisten zodat zij met een gerust hart medische beslissingen kunnen nemen.

 

 

Belangenorganisaties

Voeg waarde toe die niet in geld is uit te drukken

Best Doctors biedt mensen bij wie een medische aandoening is vastgesteld de zekerheid dat hun diagnose en behandeling zijn gebaseerd op de meest actuele kennis die wereldwijd beschikbaar is. Voeg unieke waarde toe aan uw producten en leg de gezondheid van uw leden in de best mogelijke handen.

 

Best Doctors voor uw bedrijf?

Klik hier voor meer informatie over toegang tot Best Doctors

Contact