VOOR ORGANISATIES

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Onze cliënten geven regelmatig aan dat Best Doctors zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. We helpen organisaties om kosten te besparen, zorgen te verminderen en zelfs levens te redden. Best Doctors dient meer dan 40 miljoen mensen in meer dan 100 landen.

Werkgevers

Voorkom absentie en laat zien dat u de gezondheid van uw personeel serieus neemt door Best Doctors toe te voegen aan uw secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verzekeraars

Onderscheid uw producten van die van concurrenten door de unieke diensten van Best Doctors toe te voegen aan uw productaanbod.

Banken

Genereer meer omzet en behoud uw klanten door de diensten van Best Doctors toe te voegen aan uw producten.

Belangenorganisaties

Best Doctors voor uw belangenorganisatie: differentieer uw producten en voeg waarde toe die niet in geld is uit te drukken.

Doctor and patient

Een Gezondere bevolking

Door Best Doctors aan uw cliënten, leden of werknemers aan te bieden, geeft u hen toegang tot ons netwerk van wereldwijd toonaangevende artsen, voor vragen omtrent hun gezondheid of wanneer zij worden geconfronteerd met een ernstige medische aandoening.

Onze cliënten geven regelmatig aan dat Best Doctors zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. We helpen organisaties om kosten te besparen, zorgen te verminderen en zelfs levens te redden. Best Doctors dient meer mensen in 125 landen.

Laat zien dat uw cliënten, leden of werknemers belangrijk voor u zijn en onderscheid uw producten van die van concurrenten door de diensten van Best Doctors aan te bieden. Een juiste diagnose en behandeling kunnen zowel organisaties als verzekeringsmaatschappijen vanaf het begin onnodige kosten besparen en tegelijkertijd de terugkeer naar de werkvloer bespoedigen.

Verhalen van patiënten

Best Doctors voor uw bedrijf?

Klik hier voor meer informatie over toegang tot Best Doctors

Contact