ONS TEAM

ONS TEAM

 • Lydia Geluk
  Lydia Geluk
  Director Sales and Accountmanagement Benelux
 • Dominic Howard
  Dominic Howard
  Director, Sales & Account Management Europe
 • Kathy Hernandez
  Kathy Hernandez
  Director of Clinical Operations EME&A
 • Lewis Levy, MD, FACP
  Lewis Levy, MD, FACP
  Chief Medical Officer, Teladoc
 • Peter McClennen
  Peter McClennen
  President, Teladoc
Lydia Geluk
Director Sales and Accountmanagement Benelux

Lydia zet meer dan 15 jaar professionele ervaring in voor het team van Best Doctors en is verantwoordelijk voor de sales en het klantbeheer in de Benelux.
Zij werkte eerder als salesmanager voor de Nederlandse verzekeringsgroep Achmea.

Door haar achtergrond als bedrijfscoach, mediator en verandermanager binnen onder andere de bedrijfsgezondheidszorg en ouderenzorg heeft zij een brede ervaring binnen de gezondheidszorg opgedaan.

In 2012 kwam Lydia bij Best Doctors als Senior Accountmanager voor Nederland waarna ze in 2016 doorgroeide naar haar huidige functie.

Dominic Howard
Director, Sales & Account Management Europe

Dominic zet zijn 30 jaar ervaring in commerciële ontwikkeling, verkoop en marketing in voor het team van Best Doctors.

Dominic kwam 10 jaar geleden het Best Doctors team voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland versterken. Met zijn gedegen ervaring ondersteunt hij de promotie van diensten en versterking van samenwerkingsverbanden met verzekeraars en IFA-portefeuilles. Sinds 2014 heeft Dominic de leiding over alle Europese verkoop- en accountmanagementteams.

Voordat hij bij Best Doctors kwam, bekleedde hij de functie van marketing director voor verschillende organisaties waaronder Aon Managed Care en Vespasian Management Ltd.

Kathy Hernandez
Director of Clinical Operations EME&A

Kathy is al 8 jaar een van de sleutelfiguren binnen Best Doctors EMEAA.

Als verpleegkundige, stond zij drie jaar lang patiënten bij tijdens het second opinion proces. Waarna ze werd gepromoveerd tot Hoofdverpleegkundige voor het EMEAA-team.

In 2013 werd Kathy benoemd  tot Directeur Clinical Operations en sindsdien werkt ze onvermoeibaar om te zorgen dat de patiënten tevreden zijn en dat haar processen voldoen aan de waarden van de organisatie.

Lewis Levy, MD, FACP
Chief Medical Officer, Teladoc

Dr. Lewis Levy dient als Chief Medical Officer bij Teladoc. He is verantwoordelijk voor het leiden van de internationale medische aangelegenheden en kwaliteitsinitiatieven, alsmede het overzien van de uitbreiding van het artsennetwerk van Teladoc.

Dr. Levy diende in het verleden als CMO bij Best Doctors, ’s werelds toonaangevende deskundige medische adviesbureau, waar hij een aanzienlijke bijdrage leverde aan de hoge medische standaard en reputatie van het bedrijf op het gebied van kwaliteitszorg in uiterst complexe, specialistische klinische gevallen. Dr. Levy heeft meer dan 25 jaar klinische ervaring als internist bij Harvard Vanguard Medical Associates in Boston, en een uitgebreide carrière in het onderwijs als docent aan de Harvard Medical School en in het Brigham and Women’s Hospital. Hij is een Phi Beta Kappa-graduate van Cornell University en is in het bezit van een doctoraat in de geneeskunde van de University of Rochester School of Medicine and Dentistry. Hij doorliep zijn klinische opleidingsperiode op het gebied van interne geneeskunde in het Graduate Hospital van de Universiteit van Pennsylvania.

Peter McClennen
President, Teladoc

Peter McClennen is president van Teladoc, verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten wereldwijd, met inbegrip van sales, accountmanagement, productontwikkeling en strategie.

McClennen heeft meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende binnen de gezondheidszorg en heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van het opbouwen en beheren van succesvolle, uitstekend presterende organisaties, gefocust op groei. In zijn functie van Chief Executive Officer van Best Doctors overzag hij de internationale uitbreiding van het productportfolio van het bedrijf en de uiteindelijke overname door Teladoc. Als president van dbMotion, een innovatieve leverancier van medische informatica, speelde McClennen vanaf de oprichting een onmisbare rol bij het opbouwen van een succesvol bedrijf.

Daarnaast heeft hij hoge leidinggevende operationele functies bekleed bij vooraanstaande bedrijven in de gezondheidszorg, zoals Allscripts Health Solutions, GE Healthcare, Fujifilm Medical Systems en AMICAS Inc.

Hij is in het bezit van een BA van de Universiteit van Rhode Island.