OVER ONS

Onze missie

Oplossingen voor dat wat onmogelijk lijkt in de gezondheidszorg

Onze visie is heel simpel: het oplossen van dat wat onmogelijk lijkt in de gezondheidszorg. Door de continue inzet van onze teams komen we iedere dag een stapje dichter bij het bereiken van onze missie.

Mensen toegang bieden tot de beste artsen en medische behandelcentra ter wereld

Best Doctors identificeert de meest complexe, belangrijke en kostbare problemen in de gezondheidszorg en lost deze op door data-analyse en klinisch toptalent te combineren met een zeer persoonlijke methodiek en wereldwijd netwerk.

WIE ZIJN WIJ?

Best Doctors werd in 1989 opgericht door twee hoogleraren van de Harvard School of Medicine. Sindsdien heeft Best Doctors zich ontwikkeld tot wereldwijde organisatie die, doormiddel van haar medische diensten, ondersteuning biedt aan mensen in 125 landen.

De innovatieve diensten van Best Doctors bieden onder meer toegang tot een netwerk van toonaangevende medisch specialisten die door andere artsen binnen dezelfde specialisatie zijn gekozen als de beste in hun vakgebied. Door middel van onze diensten willen wij mensen ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste diagnose en behandeling en zo hun gezondheid en welbevinden aanzienlijk verbeteren.

Sinds 2017 is Best Doctors onderdeel van Teladoc Health, wereldwijd leider op het gebied van virtuele zorg. Teladoc Health biedt een nieuwe vorm van zorg, waarbij comfort, kwaliteit en meerwaarde vooraan staan.

Onze waarden

Juiste diagnose

Juiste behandeling

Betere kwaliteit

Lagere kosten